Haver estat repetidament membre del jurat del Concurs Instrumental Sant Anastasi ha significat no només un plaer sinó l’oportunitat de col·laborar amb aquest projecte tant especial. La Maylos i la Marimén van crear un concurs de música obert, simpàtic, i que ja és imprescindible en el panorama del país.

Jordi Benseny
Membre del Jurat en vàries edicions

Com a Directora de l’Escola de Música Pons Roselló i cofundadora del Concurs Instrumental Sant Anastasi, sempre estimulo als alumnes de l’escola a presentar-se al Concurs, no només per les 10 raons perfectament explicades a l’escrit del BLOG, sinó per la oportunitat de ser protagonistes per un dia que sempre recordaran a les seves vides, guanyin o no. L’important, del tot plegat, és viure i sentir la música.

Maylos Pons Roselló
Cofundadora del Concurs Instrumental Sant Anastasi

La música, com els amics, necessita poder expressar i compartir tot allò que porta dins.

El Concurs Instrumental Sant Anastasi que, amb quasi vint anys d’existència continua en plena salut,  ha fet  possible que aquest repte d’expressar-se a través de la música es faci realitat. Això ens ha mogut a encoratjar alumnes i concursants a participar-hi, i gaudir tots plegats d’un dia molt especial amb la música com a protagonista.

Marimén Gratal Cornejo
Cofundadora del Concurs Instrumental Sant Anastasi

El Concurs Instrumental Sant Anastasi és una iniciativa important per tal d’impulsar els joves a compartir la seva música i la seva creativitat. És una forma de socialització on el que preval no és la competitivitat sinó l’afany de mostrar un llenguatge propi a partir d’aquell universal: la música.

Christian Torres González
Membre del Jurat

El concurs d’interpretació per a joves instrumentistes ja consolidat amb tantes edicions ha estat una iniciativa innovadora a la nostra ciutat. Gràcies al concurs hem pogut escoltar a joves estudiants de música amb gran talent i que ara, són grans i reconeguts intèrprets. Des de la meva visió particular com a músic i com a membre del jurat en diferents ocasions, penso que un concurs d’aquest tipus amb aquesta varietat de categories, més que una competició és una font de motivació pels petits  i joves músics.

Carles Herraiz
Membre del Jurat en vàries edicions

Com a guanyador del 1r premi ex-aequo en les dues últimes edicions en la Modalitat Solista de la Categoria Júnior, considero que és un concurs amb una organització magnífica i molt acollidora. Una experiència interessant i positiva per a qualsevol estudiant  de música que vulgui aprendre i millorar com a intèrpret. Tocar en un auditori amb una acústica brutal, conèixer joves d’arreu del país que comparteixen la mateixa passió que tu, realment val molt la pena.

Miquel Muñiz Galdón
Premiat en les edicions 2017 i 2018